Michael Andersen er en fremragende sangskriver og protestsanger. I 2023 udgiver han debutalbummet 

"Det psykiatriske cirkus og andre protestsange" 

Historien bag den musikalske talk

Gennem årtier som ledelsesfilosof, erhvervspsykologisk rådgiver, Koncerndirektør og Data Gidselforhandler, har Michael Andersen fået en uniq indsigt i de forhold i livet som virker kloge, men som i virkeligheden gør os skrøbelige. 


i perioden 2019 til 2022 skriver Michael Andersen en stribe samfundsrelevante protestsange. i Foråret 2022 hører den internationalt anerkendte producer Peter Sund en demo af sangen "Råber til havet". Det bliver startskudet til Michael og Peters samarbejde omkring pladeprojektet "Dråber fra en sommersol" som senere skifter navn til "Det psykiatriske cirkus og andre protestsange" 


Sommeren 2022 går Michael Andersen i The Farm Music's studie for at indspille "Dråber fra en sommersol". Midt i pre-produktionerne bliver Michael Andersen kontaktet af cheflæge og psykiater Mikkel Rasmussen der spørger om ikke Michael vil lave en protestsang til psykiatrien som "samler" Patienter, Pårørende og Personale. Det blev til sangen "Det Psykiatriske Cirkus" og det ændrede navnet på pladeprojektet til "Det psykiatriske cirkus og andre protestsange"


Peter Sund samler et band omkring Michael Andersen betående af Palle Hjorth, Peter Dombernowsky, Henrik Poulsen, Trine Lunau, Guy Moscoso og Peter Sund selv. Et hold af musikere som blandt andet kan skrive Poul Dissing, Michael Falck, Peter Sommer, Poul Krebs, Savage Rose, div. amerikanske Indy bands samt mange flere på deres liste af kunstnere de har spillet med.


I foråret 2023 udkommer pladen "Det psykiatriske cirkus og andre protestsange" og bliver fulgt op af en række musikalske talks "Det Levede Liv" som er en blandig af filosofi, psykologi og musik pakket ind i en infotainment pakke.  

   

Det levede liv

Den musikalske talk "Det levede liv" er en underholdende talk der blander filosofi, psykologi og musik i et infotaiment show. Publikum vil bliver underholdt og få hjælp til selvhjælp i relation til deres mental sundhed i hverdagen.